Öppettider: Mån - Fre 8.00 - 17.00

Följ oss:
Områdesskydd / Panelstängsel 2D-system

2D-panelstängsel kännetecknas av en mycket hållbar konstruktion samt en mycket hög estetik på utförandet. De är tillverkade av 5 mm vertikala trådar och dubbla horisontella 6 mm trådar. De dubbla trådarna gör att konstruktionen styvare och mera hållbar. Panelerna har 50x200 mm maskar. Vi monterar och levererar stängsel efter Era behov.

Hämta PDF
Trästaket

Träpanelstaket är ett perfekt sätt att inhägna ett område. Tack vare att det tillverkats av naturligt material. Staket som vi tillverkar är skyddade med några färglager eller tillverkas av impregnerat trä. Staketen tillverkas på beställning och monteras. Vid frågor inkom med en offertförfrågan.

grunder och betongarbeten

Allt inom betong – från formsättning till golvgjutning. Vi som arbetar med betongarbeten får ofta frågan om vad vi egentligen kan utföra. Svaret är i stort sett allt inom vårt område! På Mortyr Construction har vi kunskapen och möjligheten till att jobba med betong utifrån ett brett perspektiv. Funderar du på att bygga en mur av natursten eller förstärka fundamentet?

Hämta PDF
Modernt täckningssystem

Modernt täckningssystem: Symmetrisk täckning är ett modernt system som med användande av aluminiumkonstruktion möjliggör en ekonomisk täckning av fasader med stora ytor. Skiffersten med olika färger och naturlig eller polerad yta öppnar för stora möjligheter att individuellt utforma fasader och tak. Skiffersten i valfri storlek upp till 60 x60 cm gör det möjligt att på enkelt sätt anpassa systemet till varje byggnads geometri.

Hämta PDF

Alla våra medarbetare samt samarbetspartners har lång erfarenhet och teoretisk kunskap i botten, ett stort hjärta och engagemang – just detta gör att vi är din bästa byggpartner!

Ansvarsförsäkring

En ansvarsförsäkring täcker skadeståndsskyldighet hos den försäkrade. Detta innebär att vi har en försäkring som täcker ifall någon skulle kräva dem på skadestånd för en skada som företaget orsakat. Utöver kompensation i form av pengar ingår en förpliktelse med försäkringsbolaget att utreda skadeståndsskyldigheten.

ROT AVDRAG

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster! Från den 1 februari 2016 gäller nya regler 30% avdrag på din faktura.

Läs mer

Kontaktuppgifter

Erikshällsgatan 21, 151 46 Södertälje