Öppettider: Mån - Fre 8.00 - 17.00

Följ oss:

Mortyr Construction är ett modernt och expanderande företag. Företaget samarbetar med erfaren och högkvalificerad personal som garanterar att kunderna är nöjda med den utförda tjänsten. Målsättningen med vårt dagliga arbete är möjligheten att uppfylla varje kunds förväntningar och krav och samtidigt erbjuda högsta möjliga säkerhet och fackmässighet.

Vi står till ditt förfogande genom förslag vad gäller val av material, byggteknik, planlösningar mm. Vi strävar alltid efter att ha en god kontakt med vår/våra uppdragsgivare, det kommer du att märka redan vid vår första kontakt.

Genom att uppfylla människors drömmar om perfekta, vackra och intima interiörer som ger ro, värme och trygghet uppfyller vi också våra drömmar. Vi erbjuder heltäckande tjänster för bostads-, kontors- och affärslokaler. Med oss kan du genomföra ditt projekt från början till slutet. Från förkontroll, beställning, utförande till slutbesiktning.

vad säger våra kunder

Referenser

 • Skriver lika mycket som en samarbetspartner som kund till Mortyr Construction, och måste säga att Mortyr Construction är en firma utöver det vanliga. Lyhörda, smarta och pålitliga. En känsla för detaljer, och arbetet med sådana, är bara en del som skiljer Mortyr Construction från andra byggfirmor.
  Christer

  Sollentuna

  Mortyr Construction byggde min altanstomme som var ett stort projekt runt hela husen med väldigt kuperad mark. Dom gjorde det på ett föredömligt sätt och resultatet blev bättre än jag hade förväntat mig. Proffsiga hantverkare och bra bemötande från första samtalet tills
  det var klart!
  Anika

  Nacka

  Vi anlitade Mortyr Construction för att få hjälp med att bygga in ett gäng Billy-bokhyllor i vårt vardagsrum för att få en platsbyggd känsla på hyllorna. Jobbet utfördes otroligt snabbt och proffsigt och gjorde hela skillnaden i rummet när hyllan stod färdig. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Mortyr Construction.
  Martin

  Danderyd

Kvalitetspolicy

Miljö och kvalitet

Vi på Mortyr Construction tror att högsta kvalitet är viktigt för våra kunder, därför eftersträvar vi att lära oss nya saker varje dag. Vi tar löpande del av nya tekniker, arbetsmetoder, material – ett genuint intresse för vårt hantverk gör att vi kan kalla oss för professionella fackmän.

Kvalitet och miljö är de viktigaste komponenterna för oss. Vi utför vårt arbete baserat på vissa regler och vår erfarenhet för att leverera en god kvalitet och bidra till en säker miljö.

Alla våra medarbetare samt samarbetspartners har lång erfarenhet och teoretisk kunskap i botten, ett stort hjärta och engagemang – just detta gör att vi är din bästa byggpartner!

Ansvarsförsäkring

En ansvarsförsäkring täcker skadeståndsskyldighet hos den försäkrade. Detta innebär att vi har en försäkring som täcker ifall någon skulle kräva dem på skadestånd för en skada som företaget orsakat. Utöver kompensation i form av pengar ingår en förpliktelse med försäkringsbolaget att utreda skadeståndsskyldigheten.

ROT AVDRAG

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster! Från den 1 februari 2016 gäller nya regler 30% avdrag på din faktura.

Läs mer

Kontaktuppgifter

Erikshällsgatan 21, 151 46 Södertälje