Öppettider: Mån - Fre 8.00 - 17.00

Följ oss:

Måleriarbeten

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering.

Snickerier

Oavsätt om du behöver ett platsbyggt hyllsystem eller ett nytt kök, har vi idéerna och hantverket för att leverera den ultimata lösningen. Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä.

Köksrenovering

Köket är husets hjärta men det är med hjärnan ett nytt kök bör planeras. Vi hjälper dig från start till slut dvs. från planering, montage och slutarbeten. Vi kan även tillhandahålla speciallösningar dvs. snickerier med icke standardmått.

Vindsvåning

Skall du inreda eller bygga en vindsvåning? Vi hjälper dig att bygga om eller renovera er råvind eller befintliga vind. Vi tar hand om hela processen från ritning och konstruktion till färdig vind. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök!

Fönsterrenovering

Vi utför allt inom fönsterrenovering såsom, målning, kittning, glasbyte, konvertering, byte av tätlist och montering av fönsterventiler. Vi har lång erfarenhet av att renovera fönster med linoljefärg och ser till att fönstren på gamla byggnader håller många år framåt.

Alla våra medarbetare samt samarbetspartners har lång erfarenhet och teoretisk kunskap i botten, ett stort hjärta och engagemang – just detta gör att vi är din bästa byggpartner!

Ansvarsförsäkring

En ansvarsförsäkring täcker skadeståndsskyldighet hos den försäkrade. Detta innebär att vi har en försäkring som täcker ifall någon skulle kräva dem på skadestånd för en skada som företaget orsakat. Utöver kompensation i form av pengar ingår en förpliktelse med försäkringsbolaget att utreda skadeståndsskyldigheten.

ROT AVDRAG

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster! Från den 1 februari 2016 gäller nya regler 30% avdrag på din faktura.

Läs mer

Kontaktuppgifter

Erikshällsgatan 21, 151 46 Södertälje